Opinions

Si hi hagués la possibilitat d’estar be
t’apuntaries?

Aquest espai esta dedicat a tots aquells que s’han atrevit a “apuntar-se”. Aquí us presento les paraules d’alguns d’ells que han accedit a explicar la seva experiència, opinió o testimoni d’aquest procés. Moltes gràcies a tots, no solament per les vostres paraules, sinó també per haver tingut el plaure de poder acompanyar-vos en el vostre camí a aconseguir els vostres objectius i complir els vostres somnis. Gràcies!

I en paraules d’altres…

“Bona tarda, després de la consulta el pasat 17 de Gener, puc dir que des de llavors no he fumat cap cigarreta. Tinc que dir, felicitar i recomanat a una gran profesional que em va ajudar a deixar de fumar. Si voleu ella us pot ajudar, el no encendre cap cigar es qüestió de cadascú. Jo no he encès cap des de llavors y estic molt content d’haver tingut consulta amb ella. Salut a tothom i els millors desitjos per un món millor. Moltes Gràcies Marta 👍🏻” Robert, Valls.


“He intentat deixar de fumar moltissimes vegades, algunes vegades ho habia conseguit uns mesos però sempre amb ansietat, malestar i pensant: ara m’en fumaria un… Després de fer una sesió d’hipnosis amb ella, vaig sortir de la consulta pensant que no notava res, que no serviria per res aquella sesió… Doncs ja fa més d’un mes, i no he tornat a fumar, ni ganes! Gens de ganes! Puc estar amb gent que fuma i no m’entren ganes d’agafar un cigarro! Molt content i molt agraït pel tracte rebut, val moltissim la pena!” Sergi, Alcover.


“Jo vaig conèixer a Marta per internet, volia deixar de fumar, però no estava convençuda del tot. Vaig concertar una visita amb ella, només vam tenir una sola sessió d’hipnosi i fins a dia d’avui no he tornat ha fumar, ja fa 1 mes.” Maria, Tarragona.


“Trobar Marta ha estat una sincronia just quan necessitava una guia perquè em portarà a veure llum en un moment de foscor. Un gran recurs per a la meva evolució personal. Gràcies Marta” Claudia, Eivissa.


“En un moment de crisi personal la Marta em va ajudar a controlar l’ansietat i a agafar perspectiva per poder valorar les meves circumstàncies sense angoixa i d’una forma molt més positiva. Estic molt agraïda perquè en poc temps m’ha acompanyat en un procés de creixement personal que m’ha permès recuperar l’equilibri i el somriure.” Ester, Reus.


“Estic content d’haver triat a Marta. Amb ella m’he sentit segur i he sortit de cada sessió tranquil. M’ha ajudat a veure les coses amb una altra perspectiva i a més he complert amb els meus objectius. D’una banda em va ajudar amb els meus problemes familiars i per una altra em va ajudar a concentrar-me per a estudiar i poder superar un examen. Gràcies Marta” Josep, Tarragona.


“Marta m’ha ajudat molt des del minut un. Vam anar treballant problemes del passat, sanant coses fins avui. Entregada al seu treball i gran professional. La recomano 100%.” Carles, Salou.


“Una amiga, em va recomanar a Marta, per a poder tractar l’ansietat crònica, que patia fa molts anys. Era molt escèptica, ja que havia acudit en altres ocasions a teràpia, i el resultat, si bé millorava, en posteriors crisis, l’ansietat tornava i amb més intensitat. Amb unes sessions , vaig anar millorant notablement. I avui puc dir, que em trobo molt bé, i que he après a controlar i regular el meu estat enfront dels contratemps, he guanyat confiança, autoestima, i seguretat en mi mateixa. Em vull i accepto. He començat a viure lliure, sense càrregues ni culpes. Estic molt agraïda a Marta, li dec molt.” Vicky, Reus.


“Estic encantada amb Marta, és una gran professional. Vaig acudir a ella el dia 6 de Juny per a deixar de fumar ja que en aixecar-me i prendre el cafè no el feia sense fumar almenys 3 cigarrets i en acabar el dia amb 1 paquet o més. Per tal motiu vaig anar a la seva consulta per a realitzar una hipnosi per a deixar-ho i haig de dir que quan va finalitzar, no he tornat a fumar. Amb una sessió ha estat suficient. La recomano 1000×1000. GRÀCIES MARTA” Simbru, Cambrils.


“Hola, jo estava buscant un psicòleg per internet i volia el millor. Em vaig decidir per Marta per tots els comentaris positius sobre ella. Ella en un temps rècord em va ajudar a superar les meves fòbies, complexos i ansietat. És boníssima en el seu, és la millor! la recomano 100×100. Moltes gràcies Marta.” Minerva, Reus.


“Era molt reàcia a la hipnosis per deixar de fumar, però havia de cremar l’últim cartuxo i vaig provar-ho amb Marta. La veritat és que em va anar genial. Ja porto un parell de setmanes sense fumar i sense tenir la necessitat de fer-ho! impressionant. Ho recomano a tothom, al 100%!.” Seila, Reus


“Des de la primera vegada que vaig anar a teràpia amb la Marta, fins avui, he notat un canvi impressionant. M’ha ajudat moltíssim a guanyar confiança en mi mateixa, a augmentar la meva autoestima i fer front a situacions que avanç em feien por. Té un tracte molt proper i amable, i et sents agust amb ella de seguida. La recomano 100%, estic encantada amb ella.” Ariadna, Reus.


“Bona tarda Marta, el meu nom és Montse sóc amiga d’una pacient teva i m’ha parlat Molt bé de tú, ara estic passant una etapa molt difícil física i psíquica en la meva vida, i et pregunto si em podries ajudar? Així va començar la meva relació amb Marta, ella em va respondre de seguida i la meva vida va canviar. No paro de recomanar-la a amics i coneguts que quan em veuen, em pregunten com estic de la meva recuperació Quirúrgica, i contesto feliçment que sense ella (Marta) estic convençuda, no ho hagués aconseguit. M’ha ensenyat, ha controlar el Dolor 😖 amb la Hipnosi Analgèsica, a saber relaxar-me i a valorar-me amb hipnosis pròpies. M’ha donat les eines, que necessitava i que jo buscava desesperada sense saber que les tenia en mi. 😊 No puc deixar de donar-li les Gràcies per ser una molt Bona professional i una molt Bona persona i dir-te que sempre em tindràs incondicionalment per al que necessitis, no ho dubtis ni un moment, pq jo sé que a tu ja et tinc com a tal. TQ.” Montse, Reus.


“Si estàs llegint això, vés a conèixer a la Marta. Una mestra que et guia, que t’ajuda, que et fa veure, que t’ensenya a ser, que contagia optimisme i il·lusió per la vida. T’ofereix eines noves amb les que tu mateix pots treballar i créixer. Marta, no només et recomano per aquí i ara, sinó per tot arreu i per sempre. Gràcies!” Judit, Reus.


“Personalment, em va anar genial amb Marta. La recomano al 100%” Vanesa, Reus.


“Un savi va dir…”La felicitat és el camí, no una meta” Cada persona sap quan necessita ajuda per a trobar aquest camí que no és capaç de trobar per si sola. Si cerques a algú perquè t’ajudi, Marta és aquesta persona, agradable, sincera i professional que vas buscant. Amb un enfoc clar i sincer t’ajudarà a reconduir la teva vida. Gràcies Marta.” Pep, Reus.


“Gràcies Marta!!!, vaig arribar a tu, amb l’autoestima per terra…amb un bloqueig emocional molt gran..amb insomni des de quasi un any. Gràcies a la teva gran professionalitat, a les teves teràpies d’hipnosis…a les teves classes de conducta assertiva, i a les pautes per a millorar el son, sóc una dona nova…..però sobretot, Marta……GRACIAS!!!!, per empatizar tan bé i amb tanta qualitat humana amb els teus pacients. Sempre seràs una persona molt important en la meva vida. Petons.” Lola, Reus


“Extraordinaria, la feina que realitza la Marta per deixar de fumar. Recomanable el 1000%. Moltíssimes gràcies.” Gemma, Reus.


“Vaig estar un temps indecís sobre si acudir a consulta , ja que tens una idea preconcebuda sobre el que pots “trobar” allí , per casualitat buscant per Internet vaig trobar la web de Marta i finalment em va decidir. I més enllà del principal que es què vaig sentir millora en poques sessions i recomanaria sense dubtar a familiars i amics que necessitin algun tipus d’ajuda , vaig trobar també una gran persona, que fa del seu treball una vocació i forma de vida i en un món cada vegada més enfocat en el client/treballador, es més que d’agrair. Una experiència enriquidora.” Oscar, Reus


“Vaig fer una sessió per a deixar de fumar i em va anar molt bé es una bona professional i una persona molt amable,gràcies Marta.” Montse, Reus.


Gran professional! Vaig començar teràpia per perdre pes i no només estic baixant de pes sino que també m’ha ajudat a valorar-me i estimar-me amb lo que tinc i amb lo que sóc. He guanyat seguretat amb mi mateixa. He après a relaxar-me i a disfrutar del dia a dia tot i portar una vida bastant activa, etc… etc… Podriem dir que encara que la vida i les emocions d’un mateix està plena d’altibaixos “jo em condidero actualment UNA PERSONA FELIÇ” 🙂 Gràcies Marta, contentíssima d’haver parat a les teves mans! Ester, Cambrils.


“La recomano 1000×1000, jo vaig arribar a la seva consulta gràcies a tots els bons comentaris, i ara puc dir-ho des de la meva pròpia experiència. És una gran professional, les hipnosis són increïbles, m’han ajudat molt, i a dia d’avui segueixo fent la hipnosis, m’ha ajudat molt a mirar la vida d’una altra manera. I a dia d avui continuo visitant-me xq sempre és una gran ajuda. Dono gràcies d’haver trobat una gran professional com Marta, gràcies x els teus consells, paciència etc…” Eli, Vilallonga del Camp.


“Després de tenir molts problemes d’ansietat, m’ha ajudat molt a controlar-los, a calmar-me i treballar més temps per mi. Molt professional. Gràcies.” Frank, Reus.


“Impressionants els seus Hipnosis i la seva comprensió. La recomano sempre que em pregunten que va canviar i dic si gràcies a BenSalut. Una salutació maca fins aviat” Joana, Deltebre.


“Excelent professional. Em va ajudar moltissim amb la hipnosis. Amb una sessió vaig deixar de fumar i ja porto 9 mesos. Moltes gràcies!!” Imma, Reus.


“Molt satisfet amb els resultats, m’ha ajudat molt a superar algun trauma i a perdonar per deixar anar sofriments innecessaris.” Julius, Tortosa.


“Marta és una gran professional. Vaig arribar a consulta amb un gran sofriment emocional . Des de la primera sessió ha sabut comprendre què necessitava, com fer-me reenfocar la meva visió de mi mateixa i de la vida i treballar les meves creences limitants i ha sabut treure el millor de mi per aconseguir el canvi. Després de cada sessió he notat milloria. Li estic molt agraïda per l’excel·lent treball que hem fet juntes, i com ha millorat la meva autoestima i la meva confiança en mi mateixa, la meva serenitat i les meves ganes de gaudir el que em porti la vida, en lloc de patir-ho.” H.I. Reus.


“Molt recomanable. Marta és molt professional i et posa en el teu lloc i fa que vegis les coses des d’una perspectiva diferent. Moltes gràcies.” Agnès, Reus.


“Un repte difícil per les dues ,molta càrrega acumulada però gràcies a tu que has pogut treure més del que vaig imaginar, ara em sento bé! dic repte difícil per a tu però en realitat amb la teva professionalitat no t’ha estat res complicat ,t’agraeixo tot el que has fet i ànim a totes les persones que s’animin a conèixer-te ja que això farà que les seves vides tinguin una altra perspectiva.moltes gràcies Marta i ha seguir fluint una abraçada” Gloria, Reus.


“Marta és una molt bona professional. T’ofereix molts recursos per poder entrenar-te i rebaixar l’ansietat. Et fa reflexionar en com nosaltres mateixos som els que creem nostra pròpia realitat i la importància de viure el moment present gaudint-ho. I si decidim ser feliços? El que hagi de ser serà!” Gemma, Riudoms.


“Recomanable sense ningun tipus de dubte. Marta va arribar a la meva vida despres de 8 mesos de problemes gastrointestinals i una perduda de pes de 13kg. Ella em va fer ser conscient que el veritable problema estava en mi mateixa, en la meva forma de tractar-me. En definitiva,m’ha ensenyat a estimar-me i cuidar-me…Sempre guardare un bonic record de tu, gràcies Marta” Laura, Torredembarra.


“No sabia realment que es podia arribar a estar tan bé amb un mateix, des que vaig ser a la consulta de Marta realment em sento més tranquil·la, més feliç, radiant. Estaré agraïda tota la vida, a part d’haver deixat de fumar amb el seu mètode. 100% recomanable” Sabrina, Tarragona.


“Gran professional recomanable 200%!!!! Com et canvia la perspectiva de la vida després de cada sessió .Cada dia més agraïda d’haver acabat a les teves mans” Pili, Tarragona.


“La recomano 100%, vaig acudir a ella per un tema en concret i m’ha ajudat en molts mes aspectes. Gràcies a ajudar-me a gestionar els meus sentiments ara miro la vida des d’una altra perspectiva!” Aina, Reus.


“M’ha agradat molt l’experiència de realitzar un viatge per racons familiars que desconeixia o que estaven allí bloquejant la meva vida en l’actualitat, i tot això de la mà de Marta que m’ha guiat en aquest camí d’una manera practica i molt professional.” Mauro, Reus.


“Marta m’ha ensenyat “El camí cap a mi mateix”; a saber qui sóc, on estic i el camí que realment vull prendre. Ja no només pel seu magnífic llibre, sinó per les noves i innovadores teràpies que utilitza. Aquesta mescla de teràpia conductiu-conductual, complementat amb aquesta anàlisi profunda i exhaustiu guiant el camí per alliberar aquest gran nus de la teva vida arribant per a això a aquesta fase de hipnosis on reorganitzes mental i emocionalment el teu cap a la pau, tranquil·litat i harmonia. Que dir dels seus enregistraments personalitzats què et guien cap a la més profunda relaxació i benestar. Conèixer una professional com Marta ha representat sincerament un pas molt positiu i un avanç en la meva vida. Gràcies Marta!!!”. Rodrigo, Reus.


“Molt recomanable. Portava molt temps amb ansietat, i des que vaig començar amb la teràpia, he aconseguit reduir-la considerablement i el més important, tornar a dormir. Al meu judici personal, estic molt satisfet i sento que començo a tenir el control de la meva vida. El tracte molt atent i professional. Gràcies.” Javier, Torredembarra.


“Marta és una psicòloga increïble (i ho diu una que era escèptica total dels psicòlegs). De forma amena i amistosa, però amb una lògica aclaparadora i incontestable, em va ajudar a connectar amb els meus recursos, canviar formes de pensar i sentir-me totalment alleujada i tranquil·la. Tenia un problema d’ansietat amb el qual portava vivint més de 10 anys i que m’ha fet passar molt males estones. Del que m’ha ensenyat, podria escriure un llibre, però em quedo amb una cosa: “la vida és molt curta per malgastar-la en guerra amb tu mateix. El que hagi de ser serà”. Gràcies Marta, per tot : )”. Vanesa, Tarragona


“Recomano molt fer HipnoParto amb la Marta. Tenia molta por i ansietat i Marta em va ajudar molt. El meu part va ser molt fàcil i ràpid i no vaig necessitar epidural perquè les tècniques de hipnosis em van ajudar a superar el dolor i sentir-me relaxada durant aquesta experiència.” Chloë, Priorat


Quan vaig arribar a la consulta de MARTA estava enfonsada en la misèria i no veia llum en la meva vida. Ha estat capaç en poques sessions el que en 5 anys no havien aconseguit altres psicòlegs i psiquiatres. He après a controlar la meva ansietat, a abandonar les meves pors, a baixar el meu grau d’exigència, a relaxar-me, a estimar-me i a estar en pau amb mi mateixa. La veritat és que sempre la portaré en el meu cor per tot el que ha fet. Gràcies MARTA una professional com la copa d’un pi!!!” Pili, Tarragona


“Quan ets una persona feliç i positiva penses que sempre serà així, que sempre la felicitat estarà a l’abast de la teva mà…mai vaig pensar que em faria falta anar a rebre algun tipus de teràpia. Em va succeir que la vida em va donar un revés inesperat i devastador. Sé que altres persones en el meu mateix cas han hagut de medicarse i han agafat depressió, des del primer moment jo vaig voler lluitar i tirar endavant per mi mateixa, ho vaig aconseguir durant un any, però sabia que malgrat la lluita i haver superat el dur moment no em sentia feliç. Per això vaig buscar a Marta i vaig decidir que no tenia gens que perdre, que per què no provar-ho. El que em va succeir està alli i va ser un punt en la meva vida, però ara ho he pogut assumir d’una altra manera i aprendre que ha estat un punt i seguit. L’assistir a veure a Marta unes quantes sessions (quatre o cinc) m’ha suposat recuperar la pau, espantar l’angoixa i la tristesa i tornar a sentir la il·lusió per viure plenament, sense peros. Gràcies a ella la meva qualitat de vida ha tornat a ser de qualitat. Moltes gràcies Marta per ser una gran persona i una excel·lent professional.” María, Reus


“Vaig acudir a Marta estant embarassada de 7 mesos, volia provar la hipnosis per ajudar-me amb els dolors del part (i la por!). Escric això ja amb el meu fill al costat, ha estat una experiència única, vaig donar a llum amb confiança i relaxada, mai m’ho hagués imaginat. Moltíssimes gràcies per tot Marta, sens dubte la recomano a totes les mamis” Gloria, Reus.


“Em sento molt agraïda perquè, després de molts anys, començo a gaudir de les coses quotidianes, dels petits plaers del dia a dia, de la meva filla, del meu entorn… Sóc conscient de tot el bé que m’envolta i ho gaudeixo. Començo a sentir-me feliç amb mi i amb els altres. I és una sensació meravellosa que ja no recordava. Després d’anys de teràpia cognitiva-conductual i psiquiatria, he trobat una gran ajuda en la forma de treballar de Marta. És molt satisfactori sortir de teràpia alleujada, tranquil·la, feliç. Es pot sortir de l’angoixa, l’estrès, la depressió si es compta amb l’ajuda adequada. I Marta és aquesta ajuda.” Ana, Cambrils


“Tenia experiència amb altres Terapeutes a Argentina. Després d’un temps de buscar l’adequat per a la meva situació i l’objectiu que m’havia posat vaig trobar a Marta. L’experiència ha estat inoblidable. He après en “poc temps” molt més a sobre meu i de les meves fortaleses i febleses “actuals”… tinc 57 anys i molts canvis que requerien d’una revisió de la mà d’un Professional. I de la mà de Marta he experimentat la Hipnosis i he après a relaxar-me… alguna cosa que no coneixia ni m’era fàcil.. i ha estat boníssim! Gràcies Marta! També m’has ensenyat a “escriure” sobre les meves emocions, les meves creences i els meus pensaments, a acceptar a les persones “tal qual són” ..a acceptar-les i estimar-les”. Maricel, Cambrils.


 “Tinc 51 anys, m’ha acompanyat molt de temps la angoixa a la meva vida. Qui ho ha patit o qui ho pateix ja sap de que parlo. Des de ahir em sento una dona nova. Tan sols veurem el meu home va fer una gran rialla. Estic bé, em sento molllllllt bé. Se que a partir d’ara TOT ANIRÀ BE. Si tens problemes, no en dubtis, truca-la, ella et pot ajudar. Gràcies Marta”. Teresa, Tarragona.


“Havia anat a dos psicòlegs i un psiquiatre i seguia igual… vaig voler provar amb l’hipnosis i m’alegro d’haver-ho fet. Segueixo incrédul d’haver canviat tan ràpidament, però ja han passat tres mesos i estic fenomenal. Moltes gràcies per la teva ajuda”. Manu, Reus.


“No se com descriure en poques paraules tot el canvi que he experimentat aquests dies. Qui m’anava a dir que podia canviar a la meva edat i tan ràpid! M’he sentit molt acollida i amb una gran professional, moltes gràcies Marta”. Lourdes, Reus.


“Mai havia sentit parlar de la PNL fins que et vaig conèixer, vaig buscar molta informació sobre ella, fins que finalment ho vas posar en acció en mi, només dir el tantísima agraïda que estic per això, per tu, per fer de mi “una versió millor”, per haver fet que recordar qui era el meu antic jo i ensenyar-me a veure les coses des d’una altra perspectiva. He tingut sort de conèixer una gran professional, una entusiasta del teu treball i compartir aquesta gran experiència, moltes gràcies!!! ” Aïda, Reus.


“Havia sentit parlar sobre la PNL però no m’imaginava que podria arribar a ajudar-me com ho ha fet. Realment he canviat, ha trencat les barreres que em bloquejaven i impedien que desenvolupés les meves potencialitats totalment. Ha canviat la meva percepció de la vida, tant que fins i tot aquells més propers a mi, m’han felicitat pel canvi que he donat. La PNL és molt beneficiosa per a la salut mental, i portada per bones mans, per una experta, com és  la Marta, els resultats són increïbles i sorprenents. La recomano a qualsevol que tingui un problema o simplement vulgui millorar, desenvolupar-se. Una gran experiència i una gran professional.” Ainara, Tarragona.


“Un mètode fenomenal per alliberar-se del estrès laboral, l’ansietat i motivar-se en aquelles obligacions diàries. Sens dubte una experiència que tots hauríem de provar per a un creixement personal. Moltes gràcies per tota la saviesa i les teves ganes d’ajudar Marta” Marcelo, Barcelona


“En una època en la qual estava tenint moltes dificultats en la meva vida que es reflectien en un gran desordre de casa meva, vaig fer diverses sessions de PNL amb Marta, i no vaig trigar a veure resultats. Ella em va ajudar a fer conscient l’inconscient, i així, sense esforç, el primer que vaig notar va ser que estava ordenant la meva casa. A poc a poc la meva ansietat va anar  disminuint fins a desaparèixer, i tot va anant col·locant-se com a casa meva”. Clara, Barcelona.

Si tu també et ve de gust compartir la teva experiència amb nosaltres, pots omplir el següent formulari o envia’ns la teva opinió a info@bensalut.com i ho publicarem en aquesta pàgina. Només necessitem un nom (que pot ser fals, si així ho prefereixes), la localitat i com ha estat la teva experiència. Moltes gràcies!