La meva Visió i Missió

Això és el que em guia…

LA MEVA VISIÓ

Com m’agradaria que fos el món?

Gente-felizEn un horitzó d’infinites possibilitats veig a persones somrient, vivint el moment, centrats, movent-se harmoniosament com en un ball, fluint, amb l’agradable música que els acompanya.

Persones que gaudeixen de lo bo, acceptant al mateix temps les dificultats, amb gran varietat de recursos per reconduir-les i integrar-les. Enriquint-se de cada experiència amb els ulls d’un nen petit quan descobreix una cosa nova per primer cop. Des d’aquest món de les infinites possibilitats tot és possible, els somnis es fan realitat i la realitat, es converteix en un somni.

LA MEVA MISSIÓ

Què podria fer jo per aconseguir arribar aquest món?

532656_328067600582504_408677377_nM’ agradaria col·laborar tal com diu el refraner: L’aleteig d’una papallona pot provocar un huracà en una altra part. Amb el meu aleteig m’agradaria ajudar a desenvolupar el potencial que tots tenim dins, per poder fluir harmoniosament en aquest ball, amb l’atenció a tota aquesta bellesa que ens envolta. Guiar en la foscor, sabent que si hi ha foscor és perquè coneixem la llum. M’agradaria lluir les perles que cadascun té en el seu interior, gaudint i admirant la seva bellesa original.

Amb tot això em nodriria i augmentaria el meu potencial, aletejant cada vegada amb més força, amb el meu petit aleteig però gran huracà amb el qual cada persona viu més connectada a la seva essència, al seu ser.

Marta

Agost 2008