Marta Salvat. BenSalut

logo-copcBenSalut2Soc psicòloga de formació, professió i passió. M’encanta el que faig. BenSalut és la meva consulta privada en Reus (Tarragona), una consulta de Psicologia Sanitària reconeguda i acreditada pel Departament de Salut de la Generalitat-Salut-Logo-300x51Generalitat de Catalunya.

Em dedico a ajudar a les persones a retrobar-se amb el seu Benestar, Salut i Qualitat de vida. Realitzo psicoteràpia especialitzada en Psicologia Clínica i de la Salut,  Hipnosi Clínica i Programació Neurolingüística. Llicenciada en Psicología per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, col·legiada Nº 24558 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya .  Màster  en Psicologia General Sanitaria, un Màster Oficial en Psicologia Clínica i de la Salut i un Postgrau en Hipnosis Clínica per la Universitat de Barcelona. A més sóc Màster Trainer en Programació Neurolingüística i Màster en Hipnosis Ericksoniana per l’Institut Gestalt de Barcelona.

Acabo de publicar un llibre que es titula El Camino hacia uno mismo (2016), al costat del meu gran Mestre i amic Allan Santos. Aquest llibre pretén reflectir de la forma més propera possible una introducció pràctica a la Programació Neurolingüística. Proposa que dins de nosaltres tenim tota la saviesa necessària per estar bé, però per connectar-nos amb ella cal desaprender tots aquells aprenentatges que ja no ens serveixen.

Compto amb més de deu anys d’experiència en la Pràctica Clínica (2006-2011) realitzant teràpies psicològiques en la Unitat del Dolor de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. També tinc àmplia experiència en recerca amb Dolor Crònic i Fibromialgia. He publicat diversos articles científics sobretot sobre l’eficàcia terapèutica del tractament cognitiu-conductual en pacients amb Fibromialgia. En 2007 vaig rebre el Premi de recerca en Fibromialgia de la Societat Espanyola del Dolor, amb l’equip de la Clínica del Dolor de Tarragona.

He realitzat diverses ponències sobre Hipnosis Clínica en el Col·legi Oficial de Psicòlegs, així com en el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. Així com, una ponència d’Odontologia Emocional per als professionals de la Clínica Dental Alba i un taller per augmentar l’autoestima per a l’Associació de Dones Ganxetes de Reus.

He realitzat diverses entrevistes de ràdio una d’elles sobre l’eficàcia de la Hipnosi per a deixar de fumar en LaNovaRadio i una altra entrevista sobre psicologia en Ràdio Kanal Barcelona. Actualment sóc col·laboradora en el programa Finestres, Pics i Piramides en la meva secció SALUT EMOCIONAL, de Ràdio Kanal Barcelona. Per a més detalls de la meva vida laboral pots consultar el meu Curriculum Vitae.

BenSalut

logoBENSALUT2016 FINAL FINAL FINAL finaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEl nom de BenSalut representa els objectius bàsics de la meva teràpia, el Benestar i la Salut en els seus diferents nivells (personal, professional, familiar, relacional, etc). La representació de l’arbre també té un significat simbòlic. Profundament arrelat a la terra, extreu els nutrients del sòl i tracta d’aconseguir el cel i l’eternitat. Simbolitza l’ idea de que a partir de les nostres arrels (els nostres recursos i saviesa interna), si les nodrim i reguem adequadament podem seguir creixent tractant d’aconseguir el cel (la pau interior).

El Centre